j. -det handlar om att fånga dagen

Alla inlägg den 16 mars 2011

Av jenkkan - 16 mars 2011 21:14

kom hem från yogan för ungefär en timme sedan, har hunnit städa toan här på övervåningen, ganska onice, jag vet! Men man har tyvärr inte så mycket att välja på när man heter jennifer knezevic!

*går in till min brors rum*

nu ska jag och oliver kolla på någon tecknad barnfilm, typ sammys äventyr tror jag den hette! verkar väl vara helt okej! :)

  

hihi, hittade en bild från filmen med! :)

men måste koncentrera mig nu, annars kommer jag inte hänga med i vad filmen handlar om! (a)

 

godnatt folks! ♥

Av jenkkan - 16 mars 2011 18:00

heejsan allesammans! ni som har hittat hit igenom min förra blogg vet ju att jag tidigare då har bloggat på blogg.se, men tyckte att den sidan är väldigt tråkig och designen är väldigt krånlig att fixa där tycker jag faktiskt!

Ni får ursäkta designen som är här just nu, jag slängde bara ihop något snabbt för jag ville börja blogga här så fort som möjligt! :)


Just nu har jag i alla fall precis ätit, eller precis och precis, men för ungefär en halvtimme sedan,det vart fisk och 1 potatis! sådär halvgott, var inte så sugen på potatis idag, men fisken var god i alla fall!

skolan idag var lite småseg, och dagen inleddes med nationelltprov i kemi, gick väl inte överdrivet bra! Eller ärligt, det gick åt helvete! :/ men så är livet ibland, höhö, bara att leva med det!


Nu hade jag faktiskt tänkt att jag ska gå upp på mitt rum och plugga lite, eller läsa lite i någon bok eller något. Men jag hör av mig senare ikväll, efter att jag har kommit hem från Yogan! :)


take care! ♥

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards