j. -det handlar om att fånga dagen

Alla inlägg den 23 mars 2011

Av jenkkan - 23 mars 2011 22:31

Tjena moss! :D Sitter hemma hos fannie nu, men hon är och duschar och egentligen plattar jag håret, men passade på att blogga lite nu! :) skulle ju egentligen sovit hos kajsa, men så hade jag och fannie också snackat om det och kajsa hade jätteont i magen så då körde mamma mig hit och så har jag och fannie varit och kollat på fotboll. Men det var så sjukt kallt så vi gick hem till henne efter typ 20 minuter.! (a)

Vi har faktiskt varit så duktiga och skrivit färdigt utvärderingen på hemkunskapen, så den ska vi lämna in imon! hoppas den blev bra! :o Dessutom är jag fett taggad på att åka till Götet imon!!!! :D

Men ska platta klart mitt hår nu så jag slipper hålla på så mycket med det imon bitti!


sov gott alla! :)

- hihi, rotar lite i fannies data!

 

Av jenkkan - 23 mars 2011 15:32

Hellu allesammans! :) Just nu ligger jag i mjukiskläder i mammas säng och kollar på top model, skulle egentligen varit på spexmöte just nu, men asså, jag är inte på bästa humöret just nu, så jag orkade verkligen inte!

Skolan annars idag har la varit som andra onsdagar, vilket betyder, sega förmiddagar, men bra eftermiddagar! ^^

Sitter och smsar med min lille kajsa just nu, kanske blir att jag ska sova där inatt. Eller just nu verkar det som jag ska det. Sen imon blir det ju Göteborg på skolrea, eller alla niorna på skolan ska dit, så det blir nog kul! (Y)


ha en fortsatt bra dag! :)

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards