j. -det handlar om att fånga dagen

Alla inlägg under mars 2011

Av jenkkan - 18 mars 2011 15:36

Hejsan allihopa! :) hur har eran dag varit? Min har varit sådär i alla fall, första lektionen var soft idag, men resten har bara sugit, var så sjukt osugen på att ha både hemkunskap och svenska! tekniken gick bra till en början, men sen tog massa elaka pojkar sönder mitt och fannies hus! :( hahah, nää, men det är faktiskt inte kul för det har gått sönder massor av gånger och börjar bli lite tröttsamt att laga det hela tiden! Och inte nog med det så var Kevin så jääävla jobbig och gick runt och smätte en tunn träpinne på mitt lår hela tiden, har typ röda sträck nu! -.-

Men sen hämtade mamma mig efter skolan och så åkte vi till netto för att handla, hihi, hon köpte en ask med läkerol till mig och jag har redan ätit upp den! wooooups! (a)


Och vet ni?! :D min bror är riktigt awesome! För när jag och mamma kom hem så kom han fram till mig och gav mig en 500-lapp, han hade fått pengar från försäkringskassan för en sak, erkänn helt snällt av han? :) haha, tack oliver, älskar dig! ♥

  

Just nu sitter jag och oliver inne på hans rum, han spelar xbox och jag sitter här, så sociala är vi känner jag! haha, men vi har faktistk suttit och pratat en stund! :)

Men nu ska jag göra något annat, typ läsa lite vänners bloggar!


take care! ♥

Av jenkkan - 18 mars 2011 06:46

Okej att det snöade lite igår men aldrig la sig, men nu när man vaknar är det ju fan värsta vinterlandet ute! OGILLAR TILL MAX!! och nu pratade jag nyss med min moster i telefonen och hon sa att tågen till halmstad var inställda, så då blir la min bror glad i alla fall för att slippa åka till skolan! -.-

såhär såg det i alla fall ut när jag kollade ut genom fönstret i morse när jag vaknade!

ganska onice eller vad säger ni?! :o


Vet att jag aldrig skrev något ordentligt inlägg igår kväll, men bodypumpen gick bra, kom lite för sent bara, eller typ 4 minuter, men det var skit pinsamt! xd Nu ska jag däremot skynda mig så jag hinner med att platta håret innan jag åker till skolan,


hoppas ni alla får en bra dag trots all snö! :)  

Av jenkkan - 17 mars 2011 22:27

Nu ska jag skriva en utvärdering på mitt och fannies egetplanerande av lektion och genomförande av lektion i hemkunskap, sen sova! :)

 

GodNatt alla fina! :)

Av jenkkan - 17 mars 2011 15:35

är hemma från skolan sen en halvtimme tillbaka! har hunnit dammsuga, *stolt*

sitter med musik i örnonen nu, Melissa Horn, älskar texterna i hennes låtar alltså! vet att många av mina kompisar aldrig skulle lyssna på sån musik, men asså ge det en chans, hon är as duktig! :)

Proven idag gick la sådär, får ju först reda på dem senare på terminen, men jag klantade till mig hela tiden under det muntliga nationella! -.-

Badet och idrotten gick med bra, men hittade aldrig mina shorts! synd där va!! Nu är jag däremot helt trött efter att ha varit i klor!

- jag och fannie efter badet


Nu hinner jag däremot inte skriva mer, för måste fixa en sak innan jag byter om, och sen sticker jag iväg till barngympan, sen blir det bara hem och byta om igen om ner på bodypump! (Y)

 

vi hörs ikväll   

Av jenkkan - 17 mars 2011 07:40

okej, har precis packat färdigt väskan, eller jag är nästan klar, hittar ju fan inte mina pumashorts, vi har ju både idrott och bad idag så jag måste ha ett par shorts till idrotten och ett par till badet, eller kanske jag egentligen inte behöver, men jag vill det i alla fall! Så detta inlägget blir inte speciellt långt för jag måste hitta pumashortsen! :o

men men som sagt, så har vi både idrott och bad idag, helt okej, men bad är la inte jättekul, men måste ändå vara med så jag har en chans att få MVG i idrott! :)

Har även kängurumatte idag och nationella i matte, taldelen! iiih, nervös!

men nu hinner jag inte skriva mer, så vi hörs seare idag, dagen kommer bli stressig, men tror jag hinner få in något inlägg i alla fall! :)


ha en bra dag alla!

Av jenkkan - 16 mars 2011 21:14

kom hem från yogan för ungefär en timme sedan, har hunnit städa toan här på övervåningen, ganska onice, jag vet! Men man har tyvärr inte så mycket att välja på när man heter jennifer knezevic!

*går in till min brors rum*

nu ska jag och oliver kolla på någon tecknad barnfilm, typ sammys äventyr tror jag den hette! verkar väl vara helt okej! :)

  

hihi, hittade en bild från filmen med! :)

men måste koncentrera mig nu, annars kommer jag inte hänga med i vad filmen handlar om! (a)

 

godnatt folks! ♥

Av jenkkan - 16 mars 2011 18:00

heejsan allesammans! ni som har hittat hit igenom min förra blogg vet ju att jag tidigare då har bloggat på blogg.se, men tyckte att den sidan är väldigt tråkig och designen är väldigt krånlig att fixa där tycker jag faktiskt!

Ni får ursäkta designen som är här just nu, jag slängde bara ihop något snabbt för jag ville börja blogga här så fort som möjligt! :)


Just nu har jag i alla fall precis ätit, eller precis och precis, men för ungefär en halvtimme sedan,det vart fisk och 1 potatis! sådär halvgott, var inte så sugen på potatis idag, men fisken var god i alla fall!

skolan idag var lite småseg, och dagen inleddes med nationelltprov i kemi, gick väl inte överdrivet bra! Eller ärligt, det gick åt helvete! :/ men så är livet ibland, höhö, bara att leva med det!


Nu hade jag faktiskt tänkt att jag ska gå upp på mitt rum och plugga lite, eller läsa lite i någon bok eller något. Men jag hör av mig senare ikväll, efter att jag har kommit hem från Yogan! :)


take care! ♥

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards