j. -det handlar om att fånga dagen

Alla inlägg den 29 april 2011

Av jenkkan - 29 april 2011 21:17

asså snacka om att jag har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna? :O Men grejen är den att när jag väl har tänkt att blogga har det hänt något som fått mig på dåligt humör och då får ni inga roliga inlägg ändå ju!!

Sen har jag verkligen inte orkat heller, alltså, jag är så trött hela tiden, fattar inte vad det är men kan inte sova ordentligt på nätterna, antingen somnar jag inte förens jättesent även om jag lägger mig i tid, så ligger jag bara där och vrider och vänder på mig, och när jag väl somnar drömmer jag massor med konstiga drömmar och så känns det som jag är vaken fast jag sover om ni förstår hur jag menar?! I alla fall, jag sover jättedåligt för tillfället. inte OK!


Nu är det fredagskväll och jag sitter hemma med datorn, känns både tråkigt och skönt. vill egentligen ut och gå lite, men njae, blir inte så. Min förkyldning har förövrigt inte gått över ännu, men blivit bättre, så snart kan jag träna igen! :D Ska nog ner till mamma nu och ta ett glas Loka och bara chilla soft! ;)


pusssss

Ovido - Quiz & Flashcards